Skovhøj Malerfirma

Maling af lejlighed i Aarhus

Vil I have malet jeres lejlighed i Aarhus af et professionelt malerfirma? Så kontakt Skovhøj Malerfirma i dag, og vi giver et uforpligtende tilbud på maling af jeres lejlighed. 

Vi tilbyder følgende:

Maler Aarhus

Maling af lejlighed ved fraflytning i Aarhus

Noget vi er specialister i hos Skovhøj Malerfirma er maling af lejligheder i Aarhus når du/I skal flytte derfra.

Når man er ung eller studerende, kan det være fristende at male lejligheden på egen hånd når man skal flytte ud. Det er dog sjældent, at det ender med et godt og præsentabelt resultat, som udlejeren godtager. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maling af jeres lejlighed nu.

Genopfriskning af lejlighed i Aarhus

Vi giver jeres lejlighed nyt liv ved at male vægge og loft. 

Hvis jeres lejlighed har brug for at blive frisket op, eller bare har brug for nogle nye farver, så kan vi give lejlighed en god omgang maling, sådan at den står som helt ny. 

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maling af jeres lejlighed nu.

Mathilde Kjøbsted
Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Read More
Vi har fået malet hele vores 140 kvm store hus, og vi er SÅ tilfredse med resultatet. Der er ikke en finger at sætte på arbejdet. Det har været en tryg proces hele vejen igennem, og Skovhøj Malerfirma har været virkelig skarpe i deres kommunikation med os. Der er fokus på finesse og detaljer i sådan en grad, at vores kalk-væg blev malet flere gange end nødvendigt for at gøre den perfekt. Tidsplanen og budgettet blev overholdt, og vi vil anbefale deres arbejde til enhver anden.
Vibeke Juul-Dahl
Tjeneste: Malerarbejde indendørs
Read More
Vores dag startede ud med at, vi ved nøgleoverdragelse af lejlighed, opdagede at maler ikke havde fædiggjort arbejdet og efterladt et forfærdeligt rod. Vi forsøgte forgæves at kontakte maler. Med håret i postkassen, kontakede vi så Skovhøj Maler firma og spurgte om de havde mulighed for at hjæloe os asap. Skovjhøj malerfirma satte straks himmel og hav i bevægelse for at hjælpe os, og inden for 1 time havde de lavet en plan så lejligheden kunne blive færdig idag. Stort tak for fantastisk og meget venlig og professionel service og arbejde!!
Signe Soelberg
Tjenester: Tapetsering, Malerarbejde indendørs
Read More
Meget professionelle. Deres arbejde er af høj kvalitet og vi kan kun anbefale dem, hvis man står og mangler en maler. De er hurtige til at svare på henvendelser og er rimelige i pris.
Nicoline
Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Read More
I forbindelse med overtagelse af ny lejlighed har Skovhøj Malerfirma ydet malerservice hertil til perfektion. De fortjener derfor de varmeste anbefalinger herfra. Håndværk og kvalitet har været over al forventning. Kommunikationen har været god- og tilmed er prisen!
Freja Lauridsen
Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Read More
Jeg har fået malet mit store køkken alrum. Skovhøj malerfirma har gjort det flot, effektivt og hurtigt. De er meget serviceminded og alle aftaler var overholdt til punkt og prikke. Alt var ordentligt og ryddet efter endt arbejde. Jeg er så tilfreds. En varm anbefaling herfra.
Louise Gerner
Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Read More
Skovhøj malerfirma var profesionelle og utroligt søde og fleksible at arbejde med. De hørte mine ønsker og opfyldte dem til fulde. Jeg kan å det varmeste anbefale Skovhøj malerfirma
Previous
Next

Kontakt Skovhøj Malerfirma & få et uforpligtende tilbud

Skovhøj Malerfirma tilbyder vejledning & malerarbejde til en konkurrencedygtig pris. Vi sætter en dyd i vores kunders tilfredshed, samt alle aftaler om projektets starttidspunkt og pris – og vi rydder selvfølgelig op efter os selv, når projektet er færdigt. Kontakt os, hvis du har brug for en professionel maler.