Skovhøj Malerfirma

Maler Harlev

Skovhøj Malerfirma

Vi er dit lokale malerfirma i Harlev

Hos Skovhøj Malerfirma ved vi, at perfekt malerarbejde tager tid og derfor er det ikke noget, man bare lige kaster sig ud i. 

Hos Skovhøj Malerfirma har vi specialiseret os i maling af bolig- og erhvervsejendomme i Harlev. Vi tilbyder en lokal service, der er skræddersyet til vores kunders behov – og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Med mange års erfaring i bagagen kender vi den rigtige måde at få visionerne for din ejendom frem i lyset. Vores mål er at gøre din drømmeejendom til virkelighed, og det er derfor, vi betragtes som et af de bedste malerfirmaer i Østjylland! Så hvis du nogensinde leder efter ‘malere i nærheden af mig’, så ring til os, og så finder vi et tidspunkt og pris som passer ind i budgettet. 

Professionel maler i Harlev

Vores malerteam i Harlev har været i branchen i mange år og ydet en fremragende service til kunder i Aarhus og i hele Østjylland. Vi bruger kun de bedste malervarer for at sikre, at vi forlader din ejendom med et fantastisk nyt look. Hos Skovhøj Malerfirma anser vi ikke nogen opgave for stor eller for lille til vores kvalificerede malere. Selvom, at du måske kun bare har brug for at få malet et par vægge eller døre, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at planlægge dig ind på et tidspunkt, der passer i kalenderen. Vi påtager os også større projekter, hvad enten det er indretning af hele huset eller maling af erhvervsejendomme, vi dækker det hele her hos Skovhøj Malerfirma i Harlev!

Vores omfattende malerservice i Harlev dækker:

Husmaleri og udsmykning i Harlev

Kommercielt kontormaleri i Harlev

Istandsættelse af hele huset

Opfriskning af lejemålet

Studenterbolig maling

Indretning

Puds- og murermaling

Udvendig maling

Spraymaling

Tapetfjerning

Tapet ophængning

…og meget mere!! 

For mere information om det omfattende malerarbejde, vi udfører, kan du besøge vores servicesider eller ringe til os for at høre, hvordan vi kan levere jeres næste projekt.

Christel Korsgaard
Christel Korsgaard
1. August, 2022.
Vi har netop overtaget hus i Aarhus og fik anbefalet Skovhøj Malerfirma af vores gulvmand. De har været en fornøjelse at samarbejde med - både ift. selve udførelsen af opgaven og kommunikation før og undervejs. Dem vil vi helt sikkert kontakte igen, hvis vi får brug for det.
Tobias Tollak
Tobias Tollak
6. Juli, 2022.
Fornemt arbejde. Har malet mit og naboens hus, ingen ting at sætte en finger på. Godt humør i en kombination med godt håndværk gør det her til en no-brainer hvis du skal have udført maler arbejde.
Tobias Dahl
Tobias Dahl
4. Juli, 2022.
Skovhøj Malerfirma malede vores nye hus til perfektion. Ejeren er rigtig god til at vejlede og forklare ting, og jeg oplevede en rigtig hurtig respons - også om aftenen. Man kan virkelig mærke at kunden er i centrum Jeg vil helt klart bruge Skovhøj Malerfirma igen og anbefaler dem til venner og bekendte.
Vibeke Juul-Dahl
Vibeke Juul-Dahl
1. Juni, 2022.
Vores dag startede ud med at, vi ved nøgleoverdragelse af lejlighed, opdagede at maler ikke havde fædiggjort arbejdet og efterladt et forfærdeligt rod. Vi forsøgte forgæves at kontakte maler. Med håret i postkassen, kontakede vi så Skovhøj Maler firma og spurgte om de havde mulighed for at hjæloe os asap. Skovjhøj malerfirma satte straks himmel og hav i bevægelse for at hjælpe os, og inden for 1 time havde de lavet en plan så lejligheden kunne blive færdig idag. Stort tak for fantastisk og meget venlig og professionel service og arbejde!!
Signe Soelberg
Signe Soelberg
31. Maj, 2022.
Meget professionelle. Deres arbejde er af høj kvalitet og vi kan kun anbefale dem, hvis man står og mangler en maler. De er hurtige til at svare på henvendelser og er rimelige i pris.
Nicoline
Nicoline
30. Maj, 2022.
I forbindelse med overtagelse af ny lejlighed har Skovhøj Malerfirma ydet malerservice hertil til perfektion. De fortjener derfor de varmeste anbefalinger herfra. Håndværk og kvalitet har været over al forventning. Kommunikationen har været god- og tilmed er prisen!
Freja Lauridsen
Freja Lauridsen
18. Maj, 2022.
Jeg har fået malet mit store køkken alrum. Skovhøj malerfirma har gjort det flot, effektivt og hurtigt. De er meget serviceminded og alle aftaler var overholdt til punkt og prikke. Alt var ordentligt og ryddet efter endt arbejde. Jeg er så tilfreds. En varm anbefaling herfra.
Louise Gerner
Louise Gerner
11. Maj, 2022.
Skovhøj malerfirma var profesionelle og utroligt søde og fleksible at arbejde med. De hørte mine ønsker og opfyldte dem til fulde. Jeg kan å det varmeste anbefale Skovhøj malerfirma
Elisabeth Behrend Christensen
Elisabeth Behrend Christensen
25. Marts, 2022.
De varmeste anbefalinger til Skovhøj Malerfirma, der har malet min lejlighed. De overholder alle aftaler, er servicemindede, yder en fantastisk service og er omhyggelige. De har været gode til at vejlede og har været hurtige til at svare, hvis der har været spørgsmål/ønsker, undervejs i processen. Kvaliteten af deres arbejde, er imponerende! Jeg vil til enhver tid, anbefale dem!
Mathilde Kjøbsted
Mathilde Kjøbsted
8. November, 2021.
Vi har fået malet hele vores 140 kvm store hus, og vi er SÅ tilfredse med resultatet. Der er ikke en finger at sætte på arbejdet. Det har været en tryg proces hele vejen igennem, og Skovhøj Malerfirma har været virkelig skarpe i deres kommunikation med os. Der er fokus på finesse og detaljer i sådan en grad, at vores kalk-væg blev malet flere gange end nødvendigt for at gøre den perfekt. Tidsplanen og budgettet blev overholdt, og vi vil anbefale deres arbejde til enhver anden.