Skovhøj Malerfirma

Malerfirma i skovby

Dit lokale malerfirma i Skovby

Vi er dit lokale malerfirma i Skovby

Hos Skovhøj Malerfirma ved vi, at perfekt malerarbejde tager tid og derfor er det ikke noget, man bare lige kaster sig ud i. 

Hos Skovhøj Malerfirma har vi specialiseret os i maling af bolig- og erhvervsejendomme i Skovby. Vi tilbyder en lokal service, der er skræddersyet til vores kunders behov – og går aldrig på kompromis med kvaliteten. Med mange års erfaring i bagagen kender vi den rigtige måde at få visionerne for din ejendom frem i lyset. Vores mål er at gøre din drømmeejendom til virkelighed, og det er derfor, vi betragtes som et af de bedste malerfirmaer i Østjylland! Så hvis du nogensinde leder efter ‘malere i nærheden af mig’, så ring til os, og så finder vi et tidspunkt og pris som passer ind i budgettet. 

Professionelt malerfirma i Skovby

Vores malerteam i Skovby har været i branchen i mange år og ydet en fremragende service til kunder i Skovby og i hele Østjylland. Vi bruger kun de bedste malervarer for at sikre, at vi forlader din ejendom med et fantastisk nyt look. Hos Skovhøj Malerfirma anser vi ikke nogen opgave for stor eller for lille til vores kvalificerede malere. Selvom, at du måske kun bare har brug for at få malet et par vægge eller døre, vil vi gøre alt, hvad vi kan, for at planlægge dig ind på et tidspunkt, der passer i kalenderen. Vi påtager os også større projekter, hvad enten det er indretning af hele huset eller maling af erhvervsejendomme, vi dækker det hele her hos Skovhøj Malerfirma i Skovby!

For mere information om det omfattende malerarbejde, vi udfører, kan du besøge vores servicesider eller ringe til os for at høre, hvordan vi kan levere jeres næste projekt.

Mathilde Kjøbsted
Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Read More
Vi har fået malet hele vores 140 kvm store hus, og vi er SÅ tilfredse med resultatet. Der er ikke en finger at sætte på arbejdet. Det har været en tryg proces hele vejen igennem, og Skovhøj Malerfirma har været virkelig skarpe i deres kommunikation med os. Der er fokus på finesse og detaljer i sådan en grad, at vores kalk-væg blev malet flere gange end nødvendigt for at gøre den perfekt. Tidsplanen og budgettet blev overholdt, og vi vil anbefale deres arbejde til enhver anden.
Vibeke Juul-Dahl
Tjeneste: Malerarbejde indendørs
Read More
Vores dag startede ud med at, vi ved nøgleoverdragelse af lejlighed, opdagede at maler ikke havde fædiggjort arbejdet og efterladt et forfærdeligt rod. Vi forsøgte forgæves at kontakte maler. Med håret i postkassen, kontakede vi så Skovhøj Maler firma og spurgte om de havde mulighed for at hjæloe os asap. Skovjhøj malerfirma satte straks himmel og hav i bevægelse for at hjælpe os, og inden for 1 time havde de lavet en plan så lejligheden kunne blive færdig idag. Stort tak for fantastisk og meget venlig og professionel service og arbejde!!
Signe Soelberg
Tjenester: Tapetsering, Malerarbejde indendørs
Read More
Meget professionelle. Deres arbejde er af høj kvalitet og vi kan kun anbefale dem, hvis man står og mangler en maler. De er hurtige til at svare på henvendelser og er rimelige i pris.
Nicoline
Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Read More
I forbindelse med overtagelse af ny lejlighed har Skovhøj Malerfirma ydet malerservice hertil til perfektion. De fortjener derfor de varmeste anbefalinger herfra. Håndværk og kvalitet har været over al forventning. Kommunikationen har været god- og tilmed er prisen!
Freja Lauridsen
Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Read More
Jeg har fået malet mit store køkken alrum. Skovhøj malerfirma har gjort det flot, effektivt og hurtigt. De er meget serviceminded og alle aftaler var overholdt til punkt og prikke. Alt var ordentligt og ryddet efter endt arbejde. Jeg er så tilfreds. En varm anbefaling herfra.
Louise Gerner
Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Read More
Skovhøj malerfirma var profesionelle og utroligt søde og fleksible at arbejde med. De hørte mine ønsker og opfyldte dem til fulde. Jeg kan å det varmeste anbefale Skovhøj malerfirma
Previous
Next

Kontakt Skovhøj Malerfirma & få et uforpligtende tilbud

Skovhøj Malerfirma tilbyder vejledning & malerarbejde til en konkurrencedygtig pris. Vi sætter en dyd i vores kunders tilfredshed, samt alle aftaler om projektets starttidspunkt og pris – og vi rydder selvfølgelig op efter os selv, når projektet er færdigt. Kontakt os, hvis du har brug for en professionel maler.