Skovhøj Malerfirma

Maling af hus i Aarhus

Trænger jeres hus i Aarhus til at blive genopfrisket med ny maling? Hos Skovhøj Malerfirma står vi klar til at hjælpe dig med maling af huset. Kontakt os i dag og hør mere om jeres muligheder. Vi tilbyder blandt andet at komme ud og give et uforpligtende tilbud, samt rådgivning til valg af maling, farver osv.

Vi tilbyder følgende:

maling af hus

Professionel maling af hus i Aarhus

At få malet ens hus er altid en stor opgave, da der er mange overvejelser i forbindelse med malerarbejdet. Det kan hurtigt blive uoverskueligt og skabe frustrationer og bekymringer. Som jeres professionelle malerfirma i Aarhus, giver vi jer personlig rådgivning så I kan få et overblik over malerarbejdet og hermed slippe for bekymringerne.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maling af jeres hus nu.

Indvendig maling af hus

Kunne I godt tænke jer at give huset en ny farve eller nyt liv? Eller trænger væggene til at blive genopfrisket? Så kan vi hos Skovhøj Malerfirma hjælpe jer godt på vej mod det. Med professionelle hænder, får I et holdbart og kvalitetsrigt resultat, I vil få glæde af mange år frem.

Kontakt os og få et uforpligtende tilbud på maling af jeres huset nu.

Mathilde Kjøbsted
Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Read More
Vi har fået malet hele vores 140 kvm store hus, og vi er SÅ tilfredse med resultatet. Der er ikke en finger at sætte på arbejdet. Det har været en tryg proces hele vejen igennem, og Skovhøj Malerfirma har været virkelig skarpe i deres kommunikation med os. Der er fokus på finesse og detaljer i sådan en grad, at vores kalk-væg blev malet flere gange end nødvendigt for at gøre den perfekt. Tidsplanen og budgettet blev overholdt, og vi vil anbefale deres arbejde til enhver anden.
Vibeke Juul-Dahl
Tjeneste: Malerarbejde indendørs
Read More
Vores dag startede ud med at, vi ved nøgleoverdragelse af lejlighed, opdagede at maler ikke havde fædiggjort arbejdet og efterladt et forfærdeligt rod. Vi forsøgte forgæves at kontakte maler. Med håret i postkassen, kontakede vi så Skovhøj Maler firma og spurgte om de havde mulighed for at hjæloe os asap. Skovjhøj malerfirma satte straks himmel og hav i bevægelse for at hjælpe os, og inden for 1 time havde de lavet en plan så lejligheden kunne blive færdig idag. Stort tak for fantastisk og meget venlig og professionel service og arbejde!!
Signe Soelberg
Tjenester: Tapetsering, Malerarbejde indendørs
Read More
Meget professionelle. Deres arbejde er af høj kvalitet og vi kan kun anbefale dem, hvis man står og mangler en maler. De er hurtige til at svare på henvendelser og er rimelige i pris.
Nicoline
Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Read More
I forbindelse med overtagelse af ny lejlighed har Skovhøj Malerfirma ydet malerservice hertil til perfektion. De fortjener derfor de varmeste anbefalinger herfra. Håndværk og kvalitet har været over al forventning. Kommunikationen har været god- og tilmed er prisen!
Freja Lauridsen
Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Read More
Jeg har fået malet mit store køkken alrum. Skovhøj malerfirma har gjort det flot, effektivt og hurtigt. De er meget serviceminded og alle aftaler var overholdt til punkt og prikke. Alt var ordentligt og ryddet efter endt arbejde. Jeg er så tilfreds. En varm anbefaling herfra.
Louise Gerner
Positiv: Kvalitet, Professionalisme, Punktlighed, Svartid, Værdi
Read More
Skovhøj malerfirma var profesionelle og utroligt søde og fleksible at arbejde med. De hørte mine ønsker og opfyldte dem til fulde. Jeg kan å det varmeste anbefale Skovhøj malerfirma
Previous
Next

Kontakt Skovhøj Malerfirma & få et uforpligtende tilbud

Skovhøj Malerfirma tilbyder vejledning & malerarbejde til en konkurrencedygtig pris. Vi sætter en dyd i vores kunders tilfredshed, samt alle aftaler om projektets starttidspunkt og pris – og vi rydder selvfølgelig op efter os selv, når projektet er færdigt. Kontakt os, hvis du har brug for en professionel maler.